Despre noi Servicii Diplome Școlarizare Galerie foto Galerie video Angajări Contact

 

   SSP NEMO INVESTIGO a fost înfiintatã în anul 1996 este înmatriculatã la Registrul Comertului cu nr. J32/434/1996, cod unic de înregistrare RO 8707083 este condusã de Prof. Nemulescu George-Doru în calitate de asociat unic si desfasoarã pe baza de contract servicii de securitate pentru persoane fizice si juridice. Activitatea de pazã a bunurilor, transportul valorilor si protectia persoanelor se desfãsoarã în baza licentei de functionare nr. 0553/P, iar activitatea de monitorizare a sistemelor de alarmã si interventie operativã se desfasoarã în baza autorizatiei nr. 177024/S3/TL emise de M.A.I. - Inspectoratul General al Politiei Romane.

   Performantele obținute de-a lungul anilor au fost recunoscute si de Camera de Comert prin acordarea de diplome in fiecare an. Calitatea serviciilor oferite este obiectivul principal al unitatii noastre, care prin pregatirea si comportamentul agentilor sai creeaza un climat de siguranta, confort, liniste si multumire in randul beneficiarilor. Profesionalismul, discretia, loialitatea fata de beneficiar ne caracterizeaza si se regaseste in serviciile oferite de unitatea noastra.

   Conducerea unitatii este formatã din specialisti implicati permanent pentru buna derulare a activitatii profesionale fiind receptivi la toate sugestiile venite din partea beneficiarului. Personalul este recrutat din randul celor cu calitati fizice si morale bune.

   Potentialii beneficiari ai serviciilor oferite de SSP Nemo Investigo pot solicita lista clientiilor unitatii in scopul obtineri de referinte despre calitatea serviciilor oferite de compania noastra.

Copyright © Nemo Investigo